Tuesday, November 10, 2020

WAT IS DE FOUTCODE 42102 IN AVAST ANTIVIRUS?

 Avast is een van de meest gedownloade antivirusprogramma's. Het biedt verschillende geavanceerde functies en tools aan zijn gebruikers voor gegevens- en netwerkbeveiliging. Het biedt ook gratis abonnementen voor degenen die het voor de eerste keer gebruiken. Naast tal van geweldige functies is de klantenservice van Avast ook geweldig. Hun team werkt 24/7 om allerlei technische problemen van hun gebruikers op te lossen. U kunt op elk moment contact opnemen zonder twee keer na te denken over het juiste moment. Er zijn ook verschillende manieren om met hen in contact te komen.

De klantenservice van Avast lost zelfs de kleine fouten op waarmee gebruikers worden geconfronteerd tijdens het gebruik van de software. Een daarvan is de runtime-fout 42102 die optreedt wanneer de antivirus faalt of crasht tijdens het uitvoeren. Het betekent niet noodzakelijk dat de code corrupt was, maar alleen dat deze niet werkte tijdens de runtime.

Runtimefouten worden veroorzaakt door een groot aantal redenen, zoals:

  • Slecht geheugen
  • Virusinfectie
  • Slechte grafische driver
  • Incompatibele programma's die tegelijkertijd worden uitgevoerd
Wat de fout ook is, deze kan eenvoudig worden verholpen door hulp in te roepen van de juiste technische dienst van Avast. Maar het is het beste om zelf een paar methoden voor probleemoplossing uit te proberen, zodat u tenminste enige kennis heeft van de software die u gebruikt.

Hier zijn enkele eenvoudige oplossingen voor probleemoplossing waarmee u deze fout binnen enkele minuten kunt verhelpen:

CONTROLEER DE COMPATIBILITEIT VAN HET SYSTEEM

Avast-antivirus is anders ontworpen voor zowel Mac- als Windows-gebruikers. Het heeft ook enkele resourcevereisten zoals RAM, processor en harde schijf en als uw apparaat niet aan deze vereisten voldoet, treedt er een runtime-fout op tijdens de installatie.

VERWIJDER CONFLICTERENDE PROGRAMMA'S

Wanneer conflicterende programma's op een apparaat worden uitgevoerd, zal fout 42102 ongetwijfeld optreden. Het kan optreden als een programma van derden samen met Avast op uw apparaat wordt uitgevoerd. Er van af komen,

  1. Ga naar de map Apps.
  2. Zoek naar het conflicterende programma.
  3. Klik er met de rechtermuisknop op en klik op Verwijderen.
Als er meer dan één antivirus programma op uw pc is geïnstalleerd, treedt fout 42102 op. Gebruik dus één antivirus tegelijk om deze fout te voorkomen.

HERSTEL DE REGISTRATIEBESTANDEN

Als de registerbestanden kapot zijn, treedt een runtime-fout op. Controleer op beschadigde bestanden en probeer ze te repareren als u technische kennis heeft. Maar voordat u ze bewerkt, moet u een back-upsleutel maken.

Als geen van deze oplossingen het probleem verhelpt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze technische ondersteuning van Avast. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. Zodra u dit doet, zullen we onze beste technici aan het probleem toewijzen om het zo snel mogelijk op te lossen.

No comments: