Friday, July 24, 2020

HOE OFFLINE INSTALLATEUR IN AVAST PREMIER UIT TE VOEREN?

Avast is de beste antivirussoftware die u zich kunt wensen. Het is bijgewerkt met alle functies die vandaag door de technologie zijn geïntroduceerd. Als je naar de markt gaat en vraagt naar de nieuwste versie van dit antivirusprogramma, zou je verrast zijn om te ontdekken dat de functies die zojuist zijn geïntroduceerd in deze software zijn belichaamd. Zo up-to-date is deze antivirus en dit is de belangrijkste reden waarom het zo populair is onder de massa. U kunt meer over hetzelfde weten van onze Avast-klantenservice.

Hoewel Avast zijn gebruikers eersteklas beveiliging biedt en hen beschermt tegen allerlei soorten online kwaadaardige aanvallen zoals malware, losgeld, spyware, hacking, wormen, rootkits, Trojaanse paarden, enzovoort, zijn mensen terughoudend om het te kopen omdat het niet allemaal de versies zijn betaalbaar. Maar u kunt de offline versie downloaden van de officiële website en aan de slag gaan.

Avast Premier is net als Avast Free Antivirus, afgezien van het feit dat het een aantal extra premium-functies heeft. Zo biedt het uw webcam extra beveiliging tegen spionageprocessen. Het werkt ook automatisch door de nieuwste versies van het programma te zoeken en bij te werken. Als uw Avast Premier problemen ondervindt bij het werken, kunt u ons altijd bellen op ons Avast-nummer voor technische ondersteuning.

DIENSTEN AANGEBODEN DOOR AVAST PREMIER
  • Premium opschonen
  • Data Shredder & Updater
  • SecureLine VPN
  • Gevoelige gegevens en webcamschild
  • Wi-Fi Inspector, Sandbox, Software Updater, wachtwoorden, etc.
OFFLINE INSTALLATEUR LOPEND IN AVAST PREMIER
  1. Download de antivirus van zijn website.
  2. Zoek het .exe-bestand in de downloadmap.
  3. Druk op Ja wanneer u wordt gevraagd om 'wijzigingen aan te brengen aan uw pc'.
OPMERKING: Schakel het selectievakje voor de browserinstallatie uit als u Avast Browser niet wilt.

4. Klik na het kiezen van de modules op Installeren.
5. Lees het privacybeleid en klik op Doorgaan.

Zodra het proces is voltooid, wordt Avast Premier automatisch uitgevoerd. Als u problemen ondervindt bij het gebruik ervan, neem dan rechtstreeks contact op met onze Avast-klantenservice.

Zelfs nadat u alle bovengenoemde stappen hebt gevolgd, kunt u het offline installatie programma niet uitvoeren in Avast Premier, het is tijd om professioneel advies in te winnen. U kunt de hele dag door deskundige ondersteuning krijgen van onze Avast-klantenondersteuning. U kunt contact met hen opnemen via e-mail, telefoon of livechatondersteuning en zij zullen er zo snel mogelijk voor u zijn!

No comments: